LED Adapter Voeding
  • LED Adapter Voeding

LED Adapter Voeding

€ 35,09
Inclusief belasting

Adapter voedingen Zijn in diverse vermogens te leveren. Naarmate de hoeveelheid Flexibele LED strip kiest u het bijbehorende vermogen. Alle adapters hebben een uitgangsspanning van 24VDC en hierop kunt u de Professionele Flexibele LED strip van LED supermarkt aansluiten omdat deze ook een aansluitspanning van 24Vdc hebben. Aan de uitgan van een adaptervoeding is een kabel met een Female DC connector. Samen met onze andere LED dimmers en controllers kunt u Plug en Play, dus zonder te solderen uw LED project realiseren.

Dimension
Aantal

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

The best is yet to come! Give your walls a voice with a framed poster. This aesthethic, optimistic poster will look great in your desk or in an open-space office. Painted wooden frame with passe-partout for more depth.

demo_6
900 Items